Cum se desfasoara o sedinta de brainstorming in care gasim cele mai bune idei pentru tine?
Videomaniax nu reprezinta doar cea mai tanara si mai "nebuna" agentie de video marketing din Bucuresti, ci si locul unde se nasc cele mai virale idei pentru business-ul tau, indiferent de domeniu. Realizam reclame video, prezentari de produs si de companii (corporate), dar si videoclipuri muzicale. 

Cream productii virale pentru YouTube, dar si pentru retelele de socializare, precum Facebook sau Instagram. Suntem "maniaci" dupa videografie, dupa scenarii, dupa marketing si ai naibii de buni in tot ceea ce facem! Astazi iti oferim o sansa unica de a patrunde "behind the scenes", in cadrul unei sedinte de brainstorming desfasurate la sediul nostru, deci, practic, in mintea noastra.

Pentru inceput, insa, trebuie sa intelegi din ce membri este formata echipa noastra, ca sa iti dai seama mai usor cum functionam si care este cursul activitatii noastre. Astfel, ne mandrim cu un Online Marketing Specialist, cu o experienta de peste 15 ani si o viziune completa asupra strategiilor de marketing care inglobeaza continutul video, si un Graphic Designer, care stie la perfectie cum sa imbine aspectele functionale cu cele estetice si este mereu implicata in proiecte creative.

De asemenea, avem un Social Media Manager, priceput intr-ale brandingului si retelelor sociale, care detine tehnici neconventionale de marketing si le aplica intr-un mod creativ si plin de savoare. 

Nu in ultimul rand, Filmmaker-ul nostru se ocupa de productiile audiovizuale si transpune conceptul si storyline-ul intr-un produs finit, cu efecte pro, animatie tipografica, animatie logo si design audio pro incluse.



Fara alte introduceri, sa vedem cum se desfasoara o sedinta de brainstorming in sediul Videomaniax:

1. Pentru inceput, Online Marketing Specialistul prezinta celorlalti membri ai echipei clientul, mai exact specificul business-ului acestuia si cerintele/dorintele pe care acesta le are.

2. Apoi, se aplica principiul conform caruia "nu exista idei proaste". Graphic Designerul, Social Media Managerul si Filmmakerul incep sa "arunce" idei in acest vartej creativ numit brainstorming, iar fiecare dintre ele, oricat de ciudata ar parea, este luata in seama si dezbatuta. Poate ai aflat deja, citind descrierea noastra de pe site, ca suntem o agentie de video marketing cu tenta vesela si virala si credem ca orice mesaj pe care cauti sa il transmiti este mai de impact daca reuseste sa iti starneasca un zambet sau o emotie.

3. Am uitat sa precizam ca, in cadrul Videomaniax, fiecare sedinta de brainstorming are o durata prestabilita, fie ca vorbim despre 15, 30 sau chiar 60 de minute. Stii cum se spune, "time is money"! Si oricum, noua ne vin ideile foarte repede, nu avem nevoie chiar de ore intregi pentru a o gasi pe cea mai buna.

4. La final, trecem toate ideile "pe curat" si o alegem pe cea mai buna dintre ele. Suntem o echipa mica, deci nu e greu sa ajungem la un consens, mai ales ca experienta ne ajuta sa ne dam seama rapid care va functiona cel mai bine.

5. Nu in ultimul rand, dupa brainstorming, ne ocupam de scrierea scenariului, iar apoi trecem la treaba: filmam, editam, animam si... devenim virali cu si pentru tine!
share this article:

Comentarii (0)

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu