Cum faci bani pe TikTok? Iata ce trebuie sa stii despre aplicatia fenomen!

Aplicatia fenomen, care a cucerit mapamondul si care se afla in telefoanele utilizatorilor de pretutindeni nu este alta decat TikTok. Platforma este ideala pentru oricine, de la persoanele creative la brandurile de renume, care vor sa ii promoveze serviciile si produsele pe una dintre cele mai populare aplicatii ale momentului.

Cand a inceput sa creasca in popularitate, foarte multi oameni au spus ca TikTok este o combinatie dintre YouTube si Vine. Aici, oricine poate posta clipuri scurte, unde pot fi adaugate filtre si sunete. Daca vrei sa inveti cum sa faci bani din TikTok, este important sa intelegi cum functioneaza platforma al carei algoritm a ramas un mister pana in ziua de astazi.

Scurt istoric TikTok – de unde a inceput povestea?

Aplicatia a fost dezvoltata dintr-un proiect de start-up, mai exact din Musical.ly, achizitionat in anul 2017 de catre compania Byte Dance din Beijing. Cu un an inainte, Musical.ly lansase o aplicatie similara cu TikTok (Douyin), care adunase in jur de 200 de milioane de utilizatori in mai putin de un an. Din acel moment, a devenit evident faptul ca formatul pus la dispozitie este unul promitator!

In anul 2018, aplicatia a fost instalata de peste 663 de ori. In 2019, TikTok a ajuns in top 3 cele mai descarcate aplicatii din lume. Conform unui studiu efectuat de cei de la Sensor Tower, in luna februarie a anului 2020, TikTok a fost descarcata de aproape 113 milioane de ori, devenind astfel cea mai populara aplicatie a momentului.

Date publicate de Forbes estimeaza ca Zhang Yiming, fondatorul Byte Dance, are o valoare neta de aproximativ 16 miliarde de dolari. Cand observi indeaproape evolutia acestei platforme, iti poti da seama ca succesul sau se aseamana cu ascensiunea de care se pot bucura utilizatorii aplicatiei: este rapid si uimitor. Drept urmare, este esential sa inveti cum faci bani pe TikTok.

Cum faci bani pe TikTok?

Daca reusesti sa creezi continut care sa devina viral, este foarte usor sa obtii bani din Tik Tok. Dupa cum am mentionat anterior, nimeni nu a reusit inca sa isi dea seama cum functioneaza algortimul TikTok. Printre incercarile efectuate pentru a decoda reteta succesului, trebuie amintita si o discutie din Quora, unde s-a aproximat ca, pentru a deveni viral, trebuie sa ai peste 1.000 de urmaritori, mai mult de 100.000 de vizualizari si peste 35.000 de like-uri.

Cand ajungi viral pe TikTok, poti reusi sa faci bani din aceasta platforma online. Astfel, daca vrei sa devii popular, urmeaza recomandarile din lista de mai jos:

Foloseste hashtag-uri de fiecare data cand postezi.

Intra live. Astfel, iti poti cunoaste audienta si poti primi diferite cadouri din partea acestora.

Utilizeaza pagina „For You” pentru a vedea care sunt trendurile momentului.

Distribuie continutul creat si in cadrul altor retele de social media, precum Facebook, Instagram, YouTube etc.

Interactioneaza prin comentarii cu alti utilizatori ai acestei platforme. De asemenea, poti crea videoclipuri pentru a le raspunde celor care lasa comentarii la continutul creat de tine.

Colaboreaza cu TikTokkeri.

Daca vrei sa apari in pagina de For You, este important sa postezi in fiecare zi.

Posteaza continut de calitate inalta si videoclipuri cu rezolutie mare.

Conform acestui articol, brandurile platesc pana la 20.000 de dolari per colaborare. In plus, daca te intereseaza un calculator care sa iti spuna cati bani poti castiga din TikTok, il gasesti aici. Totusi, retine ca acesta nu iti ofera cifre oficiale, ci doar te ajuta sa iti estimezi valoarea.

Pentru mai multe intrebari, nu ezita sa ne contactezi! Agentia noastra are experienta in ceea ce priveste continutul video din cadrul diferitelor platforme video si te poate ajuta sa te bucuri de popularitatea dorita!

share this article:

Comentarii (0)

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu