logo

Umanizarea brandurilor

prin videoclipuri de impact

Scroll

Video prezentare

companii

Un video de prezentare de companie este vital pentru multe tipuri de organizatii. Acesta trebuie sa se muleze cat mai bine pe identitatea corporativa astfel incat sa transmita un mesaj relevant intr-un mod creativ. Cu un astfel de video, vei putea umaniza imaginea companiei tale, astfel stabilind o legatura mai stransa cu audienta.

 

Experientele video reusesc sa motiveze si sa influenteze potentiale audiente sa se converteasca in clienti în moduri in care niciun alt tip de promovare nu reuseste. Sunt o resursa extrem de puternica pentru transmiterea de mesaje corporative, fie ca este vorba de prezentarea misiunii companiei tale, trecerea prin revista a tuturor angajatilor acesteia sau introducerea unui nou CEO.

 

Intentiile noastre merg catre a exprima mesajul tau corporativ intr-un mod captivant si memorabil, care sa aduca rezultate reale prin stabilirea unei conexiuni emotionale cu audienta videoclipurilor produse de catre noi, cu ajutorul scenariilor de impact si ale productiilor de inalta calitate. Totodata, ne propunem sa putem oferi serviciile noastre oricarui tip de buget, ofertele noastre fiind customizabile. Asa ca, asteptam sa ne contactezi pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie pentru productia video de prezentare a companiei tale.

Procesul de creatie

Setare de obiective clare
Research asupra audientei si industriei relevante
Determinarea mesajului principal
Brainstorm creativ
Determinarea ideii si a povestii
Scrierea scenariului
Filmare, editare si animatie

Contact

Contacteaza-ne pentru a pune la cale cele mai de impact videouri de prezentare care sa duca afacerea ta la urmatorul nivel.