logo

Facem sa ploua

cu vizualizari

Scroll

Videoclipuri Youtube

Daca inca nu te-ai alaturat gastii de Youtuberi, acum este timpul sa o faci. Astazi, peste 400 de ore de videoclipuri sunt incarcate pe YouTube in fiecare minut, iar spectatorii vizioneaza peste 5 miliarde de videoclipuri în fiecare zi. Daca esti de parere ca toti acesti oameni sunt acolo doar pentru a viziona videoclipuri despre pisici si copii, gandeste-te din nou. Daca intrebi cateva din cunostintele tale, iti vei da singur seama ca exista o multime de oameni care folosesc YouTube pentru a se informa in legatura cu produse, servicii, proiecte si companii care le starnesc interesul.

 

YouTube continua sa devina tot mai popular intr-o multime de industrii, furnizand access la o multitudine de informatii si divertisment unui public deosebit de larg. YouTube garanteaza ceea ce multe platforme de continut video tind sa omita: o audienta masiva si vizibilitate larga pentru toti cei care au acces la internet. Indiferent ca este vorba de un proiect personal, de la lansarea unui produs sau serviciu, sau a unei reclame platite, VideoManiax te asigura ca lasi productia video pe maini bune si creative, care fac intotdeauna diferenta pe piata.

 

Cream videoclipuri special proiectate pentru YouTube, cu ajutorul ideilor noastre crete dar si a cunostintelor avansate cand vine vorba de particularitatile acestei platforme pe care multi o adora.

Procesul de creatie

Setare de obiective clare
Research asupra audientei si industriei relevante
Determinarea mesajului principal
Brainstorm creativ
Determinarea ideii si a povestii
Scrierea scenariului
Filmare, editare si animatie

Contact

Contacteaza-ne pentru a pune la cale videoclipuri care sa iti duca prezenta pe YouTube la urmatorul nivel.