logo

Nebuni,

dar profesionisti

Asta suntem.

Scroll

Suntem Video Maniax

Suntem o echipa de nebuni… nebuni dupa videografie, dupa scenarii, dupa marketing si al naibii de buni in ceea ce facem. Suntem o echipa diversa, dar inchegata. Daca ai participa vreodata la un brainstorm de-al nostru, poate initial ai zice ca esti la un stand-up comedy, sau la o discutie cu prietenii intr-o sambata, dimineata la 6, dupa o noapte intreaga de stat la taclale. Stii tu, momentele alea in care iti vin idei crete si spui: “Trebuie sa facem asta! Ar deveni viral!”, dar, pana vine din nou ziua de luni, renunti la idee si iti continui viata ca si pana atunci. Ei bine, si noua ne vin idei de genul, dar noi chair le punem in practica. Mai trec minutele, si deodata simti ca s-a schimbat foaia: s-a lasat cu o atmosfera serioasa, au inceput sa apara tot felul de terminologii business, si parca toata lumea a intrat in alt film. Insa pentru noi este acelasi film. Nebuni, dar profesionisti. Asta suntem.

 

Suntem compania de productii video corporate, cu tenta vesela si virala, cu ceva de oferit pentru toate tipurile de buget si pentru orice tip de organizatie. Cautam sa intelegem exact nevoile clientilor nostri pentru a gasi solutia optima de exprimare a mesajelor lor prin videoclipuri de calitate, care sa aiba un impact real si masurabil atunci cand sunt vizionate. Videoclipuri care sa starneasca curiozitate, interes, emotii, si, pe cat este posibil, zambete, rasete si voie buna. Suntem de parere ca orice mesaj pe care cauti sa il transmiti este mai de impact atunci cand reuseste sa iti smuceasca un zambet, sa te faca sa razi, sau sa iti trezeasca o emotie.

ECHIPA NOASTRA

Producem clipuri care merita shareuite

Colaboram strans cu clientii nostri pentru a crea videouri convingatoare si memorabile, potrivite oricarui tip de platforma online sau pentru a fi folosite in intalnirile de business atat interne cat si externe.

De la videoclipuri de prezentare de produs, la prezentarea mesajului de brand, a companiei si a angajatilor, la crearea de continut video pentru websiteuri si social media cat si reclame video sau videoclipuri muzicale, ne pricepem la tot. Asta pentru ca dispunem de o echipa de oameni talentati, diferiti insa conectati de pasiuni si filozofii de viata si de business comune.

Ce metoda mai buna de a iti relata succinct mesajul si a convinge audienta ca esti piesa de puzzle care le lipseste decat prezentarea acestuia sub forma unui video captivant?

Oricare ar fii businessul tau, cu siguranta are ceva special. Te ajutam sa descoperi acel ceva si sa il transpui intr-un video care se va plimba pe multe ecrane in randul audientei tale existente, si care va deschide si multe cai catre noi audiente.