logo

Spune povestea

produselor tale

Scroll

Video pentru produs

Prezentarea de produs este modul in care iti afisezi oferta in randul potentialilor tai clienti. Da, un videoclip de prezentare de produs este unul care explica si prezinta vizual beneficiile unui produs/serviciu, insa asta nu este de ajuns. Un lucru principal care diferentiaza cu adevarat un videoclip bun de produs este capacitatea sa de a expune modul in care produsul poate rezolva eventuale probleme. In plus, daca doresti ca videoclipul tau sa aduca rezultate, el trebuie sa fie construit in jurul unei povesti cu care privitorii pot relationa din punct de vedere emotional si experiential.

Trecerea de la statusul de potential client la client este in mare parte determinata de modul in care le sunt prezentate produsele sau serviciile de care ar putea fi interesati. Videoclipurile de prezentare de produse fac diferenta intre a atrage clienti sau a rataci prin online fara rezultate. Acestea iti pot permite sa gadili emotiile privitorilor si sa le oferi o experienta placuta si de incredere, pentru ca ei sa isi doreasca sa faca urmatorul pas.

 

La Video Maniax punem foarte mare accent pe memorabilitatea videoclipurilor pe care le producem. Noi nu facem lucrurile de mantuiala. Vrem ca videoclipurile de produse pe care le creem sa ramana in mintea oamenilor si sa stabileasca o legatura stransa intre ei si brandul in cauza.

Procesul de creatie

Setare de obiective clare
Research asupra audientei si industriei relevante
Determinarea mesajului principal
Brainstorm creativ
Determinarea ideii si a povestii
Scrierea scenariului
Filmare, editare si animatie

Contact

Contacteaza-ne pentru a pune la cale cele mai de impact videouri pentru produs care sa duca afacerea ta la urmatorul nivel.