logo

Continutul video

regele incontestabil
al continutului online

Scroll

Reclame Video

Atragerea de clienti nu a fost niciodata mai usoara – sau mai grea. Competitia in online este acerba si numai o calitate extraordinara a prezentei tale te poate ridica deasupra competitorilor tai.

Video Marketingul este o modalitate excelenta de a genera awareness si vanzari atat in randul unei audiente deja existente cat si o modalitate creativa de a gasi noi audiente care au nevoie de serviciile oferite de afacerea ta.

 

Video Marketingul a dominat industria reclamelor in 2019 si nu exista nici un motiv sa ne gandim ca acest lucru se va schimba in 2020. Tot mai multe branduri utilizeaza continut video pentru a isi face publicitate, pentru a educa sau pentru a da o doza de distractie audientei lor. Video Marketingul este un trend in crestere si de maxima eficienta pe care afacerea ta nu isi poate permite sa il rateze.

In functie de obiectivele si de particularitatile audientei tale, producem reclame memorabile, care sa captiveze si sa comunice mesajul tau intr-un mod creativ si convingator.

Procesul de creatie

Setare de obiective clare
Research asupra audientei si industriei relevante
Determinarea mesajului principal
Brainstorm creativ
Determinarea ideii si a povestii
Scrierea scenariului
Filmare, editare si animatie

Contact

Contacteaza-ne pentru a pune la cale cele mai de impact reclame care sa duca afacerea ta la urmatorul nivel.