Cat costa un videoclip? Preturi, detalii, informatii utile
In ultima perioada, tot mai multa lume cauta pe Google raspunsul la intrebarea "Cat costa un videoclip?". Tocmai din acest motiv, ne-am decis sa dedicam un articol de blog raspunsului la curiozitatea respectiva. 

In primul rand, trebuie sa precizam ca formularea este una destul de vaga si generala, nestiind daca este vorba despre dorinta de a afla "pretul pietei" sau de a realiza o astfel de productie video. 

Interogarea cu pricina se poate referi la numeroase tipuri de clipuri, de la cele muzicale la cele de prezentare de produs sau companie (corporate), insa din fericire toate acestea se regasesc in oferta noastra.

Videomaniax ofera urmatoarele tipuri de productii video: reclame video (care genereaza awareness si vanzari atat din partea publicului deja existent, dar reprezinta si o metoda de a gasi noi audiente); video pentru produs (care pot face diferenta intre succes si esec, convingand publicul sa opteze pentru produsele/serviciile tale si nu ale concurentei); video prezentare de companii (care "umanizeaza" brandurile, creeaza awareness si reusesc o transmitere foarte eficienta a mesajelor si valorilor corporatiste); videoclipuri muzicale (pentru artisti aflati la inceput de drum, ajutandu-i sa ajunga cunoscuti si sa "patrunda" atat pe YouTube, cat si la televiziunile de profil).

In aceste conditii, cat costa un videoclip? Raspunsul la aceasta intrebare va fi, intotdeauna, "depinde". In primul rand, depinde de marimea productiei, de costurile tehnice si cu resursele umane pe care le presupune, de rapiditatea finalizarii proiectului, dar si de "finisaje". In linii mari, la Videomaniax, am setat trei categorii de preturi, care includ diverse servicii oferite de catre noi, dupa cum urmeaza:

    • Video Basic (de la 450 de euro) - concept si storyline, curatorie video, editare, animatie tipografica, animatie logo, tranzitii basic, curatorie audio;
    • Video original Standard (de la 1.500 de euro) - concept si scenariu, filmare, editare, efecte basic, animatie tipografica, animatie logo, design audio basic;
    • Video original Pro (de la 3.000 de euro) - concept si scenariu, filmare, editare, efecte pro, animatie tipografica, animatie logo pro, design audio pro.

Prin urmare, acum ca ai aflat cat costa un videoclip, poti decide pentru care varianta optezi, in functie de bugetul si nevoile tale, dar si de platformele pe care te gandesti sa promovezi respectiva productie video. Ce putem sa iti garantam este faptul ca vei obtine un profit clar, chiar pe termen scurt, intrucat videoclipurile sunt printre cele mai eficiente instrumente de marketing.

In ultimii ani, consumul de filmulete pe internet a crescut rasunator, odata cu popularitatea dispozitivelor mobile, dintr-un numar de motive mai mult sau mai putin evidente. 

In primul rand, continutul video este mult mai usor de "digerat" de catre utilizatori, implicand o atentie mai scazuta decat in cazul textelor, infograficelor sau a altor modalitati de promovare. Totodata, un clip video iti permite sa condensezi mult mai bine informatia, furnizand mesajul esential in doar cateva secunde sau zeci de secunde. 

De altfel, in ultimii ani, atentia utilizatorilor a scazut dramatic, ajungand in prezent la doar 6-7 secunde. Noi, la Videomaniax, te vom ajuta sa iti transmiti mesajul in cel mai eficient mod cu putinta, incercand sa transformam productia video pentru brand-ul tau intr-un viral pe internet!
share this article:

Comentarii (0)

Acest articol nu are nici un comentariu. Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un comentariu